Vejledning til hjemmesiden

9. semester har bl.a. til formål at lære at præsentere et projekt gennem et internetmedie.

Der er gjort en række overvejelser omkring layoutet af siden, som gerne skulle sikre, et overskuelig og let læst projekt. Menuen i toppen sikrer, at man når som helst kan springe til det afsnit man ønsker. Det er også muligt at "bladre" projektet igennem fra ende til anden ved at følge [Næste] eller [Forrige] linkene på bunden af hver side. Øverst på hver side ses en oversigt over afsnittene i den pågældene side, og linkene kan bruges til at springe til det ønskede afsnit.

Siden kan med fordel ses i fuld skærm, hvilket gøres ved at trykke på F11. Dermed forsvinder den ene af de to lodrette scrollbarer, som kan virke lidt uhensigtsmæssig.

Anbefalet browser

Siden kan ses i alle browsere, men der er anvendt png-billedfiler med gennemsigtig baggrund, hvilket ikke understøttes i internet explorer 6.0. Derfor vil billederne ikke vises med gennemsigtig baggrund i IE V. 6 eller ældre. I IE v. 7.0 er dette dog ikke et problem.

Menuen i toppen fungerer lidt anderledes i IE v. 7.0 end i Firefox. For at få punkterne som folder sig ud til at forsvinde igen skal musen føres ud til siden af dokumentet.

Det anbefales at bruge en standardkompatibel browser som f.eks Mozilla Firefox. Siderne på denne hjemmeside er valideret efter W3C standarden.

Om måden siden er lavet

Hjemmesiden her er en html-side, hvor layoutet er styret ved hjælp af Cascading Style Sheets. Hvis man er interesseret kan disse style sheets downloades her:

[ Til toppen ]
[ Forrige | Næste ]